У суботу, 13 листопада, в Україні очікується цілком комфортні погодні умови. Нічні "мінуси" потихеньку залишають територію країни, але денна температура повітря залишиться на колишніх показниках - не вище +11 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +6 до +11 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -5 до +4 градусів.

У центральних областях температура вдень від +6 до +10 градусів, вночі – від +1 до +4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +4 до +8 градусів, а вночі – від -1 до +3.

У східних регіонах – вдень від +6 до +9, вночі – від +1 до +4. На півдні температура повітря - від +8 до +11 градусів вдень, нічна – до +5 градуса.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Погода на 13 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 13 листопада, фото Укргідрометцентр

"Опадів у Києві 13-14 листопада не передбачається - антициклон Tilda. В Україні загалом синоптична ситуація буде подібною - антициклон зумовить впродовж суботи-неділі суху погоду", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Скріншот з Facebook, Наталка Діденко
Скріншот з Facebook, Наталка Діденко

Народний прогноз погоди на 13 листопада в Україні

13 листопада вшановується пам’ять апостолів від 70-ти: Стахія, Амплія, Урвана, Наркиса, Апелія і Аристовула. У давнину цього дня відзначали Юрову, свято рибалок. У народі казали: “Хороший рибалка має за клюванням знати, що рибу сазаном звати”. Наші пращури цього дня прислуховувались до снігура: якщо він свистить — незабаром зима буде.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною