З'явилася інформація, що Укрексімбанк зовсім недавно відновив на посадах двох учасників нападу на журналістів, що сталося 4 жовтня під час інтерв'ю.

Банкіру Євгену Мецгеру не сподобалося одне з питань, тому він наказав підлеглим забрати апаратуру і стерти все, що було сказано до цього. Представниками правоохоронних органів було відкрито провадження за частиною 3 статті 171 ККУ.

Фото: Євген Мецгер, Радіо Свобода
Фото: Євген Мецгер, Радіо Свобода

Один з фігурантів скандалу, директор департаменту банківської безпеки Ігор Тельбізов, повернувся в банк і виголосив промову перед співробітниками, під їх овації. Зробив він це російською мовою, після чого подякував команді і зазначив, що разом з ними він створив топ-банк України з "відстійної коробки". Його поновили на посаді.

"Найщиріша велика подяка всім за ту підтримку, яку Ви проявили в цей складний період. Кращого краш-тесту не можна було пройти ні в одній організації. Вам передаю дослівно, спасибі за те, що ви тримаєте вектор, заданий цією командою", - заявив Тельбізов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Укрексімбанк \\ фото FINCLUB
Укрексімбанк \\ фото FINCLUB

За словами пресслужби "Укрексімбанку", отримання працівником статусу підозрюваного не є законною підставою для відсторонення його від роботи.

Нагадаємо, нардеп Стернійчук: iсторія навколо Мецгера і кредиту "Укрексімбанку" - це добре спланована акція естонського громадянина Тедера і його адвоката

Як повідомляв "Знай.ua", голова Укрексімбанку Євген Мецгер склав повноваження після скандалу з журналістами - "Выруби його"

Знай.ua писав, "Приват", "Ощад" і ще 42: пенсіонерам розкрили список банків, в яких можна отримувати свої виплати