Тоня Матвієнко вирішила зірвати маску "хорошої дівчинки" і взяти все під контроль: Арсен Мірзоян ризикує втратити роль глави сімейства

У своїх Insta Stories артистка показала, чим вона займається у вільну хвилину, поки її молодша дочка Ніна на розвиваючих заняттях. На опублікованому кадрі Антоніна тримає в руках невелику книгу з дуже інтригуючою назвою "Покінчи з"хорошою дівчинкою". Автором є Махо Мольфіно-аргентино-американська письменниця, коуч, експерт з питань жіночого лідерства і психолог.

Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко
Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко

Мешканці багатоповерхівки заборгували 700 тисяч за воду: комунальне пекло в Україні показали одним документом

У власника навіть можуть відібрати машину, а в перший же день вийшло повернути 120 тисяч гривень за несплату комунальних послуг. А зараз в Інтернеті з'явився знімок. З демонстрацією заборгованості за послуги централізованого водопостачання та водовідведення, станом на 1 листопада 2021 року.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Комунальні послуги, кадр з відео
Комунальні послуги, кадр з відео

Лише з одного будинку мешканці мають сплатити понад 700 тисяч гривень.

Женя Огурцова з "Ранеток" поскаржилася на домагання продюсерів

Женя Огурцова з групи" Ранетки " розповіла про домагання в популярному колективі. Вона зізналася, що учасниці групи спочатку не підозрювали, що "керівництво групи" здатне на таке, тому що дівчата були неповнолітніми. При цьому батьки учасниць також не підозрювали про те, що насправді відбувається в групі.

Огурцова зізналася, що вона забула про цю ситуацію, адже продюсер перевели все це жартома. І при цьому стверджував, що він просто хотів їй допомогти.

Відважний аквалангіст взявся боротися з "примарними снастями", які щорічно зменшують запаси риби

У морських водах є чимало так званих сіток-привидів, це снасті, які є покинутим або втраченим рибальським спорядженням. Вони плавають по океану, захоплюючи і вбиваючи його жителів і погрожуючи дайверам.

Примарні снасті, фото CNN
Примарні снасті, фото CNN

Один місцевий аквалангіст помітив цю проблему і вирішив взяти справу в свої руки. Гаррі Чан, самопроголошений "мисливець на сітки-примари" останнє десятиліття витягнув занедбані рибальські сітки з океану.

Одружений на клоні Тіни Кароль, але підкочує до іншої? Денисенко з "кріпосної" змусила Цимбалюка червоніти

Справа в тому, що таку фотосесію влаштував Наталці її чоловік, а коментатори заявили, що це "офігенно, коли чоловік вміє фоткати".

Актриса опублікувала кілька знімків, на яких можна побачити, як вона позує зайшовши по самі сідниці в воду в білому купальнику.

Коментар Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram
Коментар Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram

На знімок одним з перших звернув увагу колега Наталки по серіалу "кріпосна" Тарас Цибмалюк і попросив Наталку привезти йому черепашку.