Товариський матч Україна-Болгарія: стартовий склад команд і де дивитися поєдинок

В Одесі на стадіоні "Чорноморець" 11 листопада о 19:30 відбудеться товариський матч, в якому зіграють збірні України та Болгарії. Став відомий стартовий склад збірної України на товариський матч проти національної команди Болгарії. Суперників судитиме бригада арбітрів з Туреччини на чолі з Ардою Кардезлером.

Збірна України, instagram.com/uafukraine
Збірна України, instagram.com/uafukraine

Світлана Лобода згадала голодне дитинство, сім'я жила за межею бідності: "Ні ляльок, ні одягу"

Світлана Лобода чотири роки не давала інтерв'ю в Україні, але нещодавно все таки дала ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросиніній. Вона розкрила чимало таємниць про свою кар'єру, особисте життя і навіть згадала про коханого чоловіка. цього разу Лобода знову дала інтерв'ю, в якому розповіла про важке дитинство і як жила практично за межею бідності.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот з відео
Світлана Лобода, скріншот з відео

Соняшникова олія виросте в ціні "по другому колу": на чому тепер доведеться смажити українцям

В Україні згідно з прогнозами аналітиків, продовжиться зростання цін на соняшник і сою на тлі зниження світового виробництва сої в США. Аналітики G. R. Agro відзначили, що такі тенденції впливають на зростання цін на закупівлю соняшнику і, відповідно, масла в Україні.

Соняшникова олія, кадр з відео
Соняшникова олія, кадр з відео

Нардепи підготували нові "мега-санкції" для водіїв: ніяких штрафів - тільки термін і позбавлення прав до 10 років

Чисельність аварій на дорогах України зростають шаленими темпами – кількість ДТП за січень-серпень 2021 року на 17,8% перевищила відповідні показники 2020 року. Саме цей "анти-рекорд" став одним з головних аргументів розробки нардепами нових суворих покарань для водіїв-порушників.

Поліція - фото Патрульна поліція України
Поліція - фото Патрульна поліція України

Медовий місяць у Карпатах перетворився на хоррор з вибухами та смертями: діти навіть не прокинулися

На одному з найпопулярніших туристичних маршрутів Карпат у вересні сталася трагедія, що сколихнула всю країну. У дорозі, на хребті Кукул, було дванадцять туристів, двоє з яких загинули, а п'ятеро отримали важкі поранення. Пройшов вже місяць, постраждалі вже вийшли з лікарні і розповіли про цю історію.

Вибух у Карпатах, фото: Facebook
Вибух у Карпатах, фото: Facebook