Українці продали декілька пачок желе з простроченням на цілий рік.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Цього разу мешканка Мелітополя розповіла про свій неприємний інцидент. Жінка купила 6 пачок желе в місцевому магазині "Універсам" на вулиці Кірова, і тільки прийшовши додому виявила на упаковці значне прострочення - пройшов цілий рік з дати кінцевої реалізації продукту. Як повідомили в публікації, українка разом з сім'єю хотіла зробити домашній десерт, але через неуважність і недбалість з боку продавців, діти залишаться без солодощі.

Фото з Telegram-каналу "народний Ревізор"
Фото з Telegram-каналу "народний Ревізор"

"Я розумію, коли місяць, ну два, не побачили, не встигли. Але желе, яке вже рік як не можна продавати - це перебір. Причому всі 6 пачок такі. Невже ніхто не знав, що торгує такими продуктами?" - процитували слова покупниці в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото з Telegram-каналу "народний Ревізор"
Фото з Telegram-каналу "народний Ревізор"

Раніше ми писали про те, що армія веганів? Українців обурило пісне меню молодих військових

Нагадаємо, що українців обурили умови дитячої інфекціонки: обдерті унітази, смердючі ганчірки і раковини з "совка"

Як повідомляв Знай.uа, продавці без докорів сумління продають українцям гнилу хурму: таку і задарма страшно взяти

Як повідомляв Знай.uа, українець купив виючу пральну машинку - майстер не допоміг, а в компанії робити заміну відмовилися: "Тихо прати тільки руками"