Другий тиждень листопада поступово добігає кінця, дивно, як швидко летить час.

Українців зустріли нові випробування, обрушилися неприємні холоди - шапки вже не залишаються в шафах. Температура стрімко опускається до нуля. Але ж нещодавно ми насолоджувалися приємною погодою, прогулянками вулицями.

Погода, фото знай.иа
Погода, фото знай.иа

Відомий синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на п'ятницю.

"Опадів не буде, так що можете починати планувати якісь маленькі подорожі з термосами і в пуховичках. Завтра той же антициклон визначатиме суху, переважно сонячну погоду в більшості областей України. Хіба що вдень північну і північно-східну частину зачепить хмарністю північний атмосферний фронт", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У п'ятницю, 12 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +6℃ ...+13℃ вдень і -3℃ ...+2℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям північно-західних і східних регіонів, найтепліше — в Криму, в Херсонській, Одеській і Миколаївській областях. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +7℃ ...+9℃ вдень, вночі 0℃ ...+2℃.

Прогноз погоди на 12 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 12 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, морози до -6: на Львівщину прийде зима, прогноз погоди на тиждень

Як повідомляв Знай.ua, закоханий українець "полетів" у вікно до своєї дами серця, на монтажному крані: "Романтика з людським обличчям..."

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання