Відомий український телеведучий Костянтин Грубич знову відправився в експедицію, щоб познайомити українців з рецептами страв з усього світу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий ролик був опублікований на його YouTube каналі, який дивиться практично 100 тисяч глядачів. Цього разу він зважився приготувати страву з досить незвичайною назвою-Болгарська Міліна.
Таку назву Про почув в українській Бессарабії, в селі Євгенівка, де живуть етнічні болагри.
Валентина Чупак нагодувала всю знімальну групу різними ласощами, і ще навіть знайшла час на те, щоб привести майстер-клас з приготування Міліни.
Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти. Для теста:
- 150 г води;
- 1 яйце;
- Щіпка солі;
- Борошна скільки візьме (приблизно 2,5 склянки на тісто і півсклянки на стіл для розгойдування);
- Масло для змащення коржів;
Для начинки:
- 800-900 г бринзи (можна суміш овечої і коров'ячої);
- 1 яйце;
- 100 г вершкового масла;
Для заливки:
- 2 яйця;
- 4 ст ложки сметани.
Спочатку необхідно зробити заготовку з тонкого тіста, і закрутити його так, як показано на ролику. Всередину відразу треба класти начинку, і викладаємо тісто в форму. Перед тим, як відправити в духовку, змастіть сметаною і маслом. Виходить неймовірно смачно, а головне швидко.
Нагадаємо, що Костянтин Грубич показав, як приготувати популярне бессарабське блюдо
Раніше повідомлялося, що рецепт сирних пончиків від Вови Ярославського: такого не бачив навіть Ектор на "МастерШеф"
Знай.uа нагадує: Чудодійна калина з медом впорається з будь-якими хворобами