Стало відомо про те, що відомий український телеведучий Костянтин Грубич відправився в село Хайнівка, що в Кіровоградській області. Там живе бабуся, яка залишилася одна в селі.

Новий ролик вийшов на YouTube каналі Костянтина Грубича, де він регулярно публікує нові відео, і в основному це рецепти.

Справа в тому, що в даному селі проживає дві людини. А знаходиться воно, до слова, всього в 56 кілометрах від міста. У минулому столітті воно входило до Чигиринського повіту Київської губернії.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

У Тетяни Андріївни там є сусід, який любив зловживати алкоголем, і постійно створювати проблеми. При цьому, сама жінка також нормально ставиться до алкоголю, і як зазначає сама: "я п'ю все, що горить".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

При цьому, жінка ще й любить готувати, і деякі рецепти будуть в спеціальній книзі, яку зараз готуються видавати. Там і пиріжки з буряком, і борщ з квашеною капустою, і багато іншого.

Тетяна Андріївна згадує, що Хайнівка була дуже красивим селом раніше, вона не може передати словами. Всі будинки білі, двори чисті. Була школа, клуб, і все, що потрібно для життя.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Щороку молодь все частіше їхала, а старі люди перебиралися до дітей, або ж вмирали. Так вони і залишилися в селі удвох.

Хліб їм перестали привозити, а все інше замовляє через листоноші, або ж дітей.

Майже 24 роки вона живе як на курорті, розповідає Тетяна Андріївна, при цьому своє життя щасливим не вважає. Рада лише, що є діти, які і допоможуть, і приїдуть, і зроблять що потрібно.