Цього разу для наших читачів з'явився відмінний рецепт смачного морквяного рулету, який покаже як правильно приготувати відома українська акторка Руслана Писанка. Виявляється, зараз ще триває "морквяний тиждень" і залишилося ще кілька цікавих способів зробити з багатого на вітаміни овоча чудові закуски.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Твій обід", який вже доступний в мережі YouTube.

Рецепт морквяного рулету від Руслани Писанки! Записуєте або можна зробити скріншот для своєї віртуальної книжечки з рецептами.

Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube
Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube

Що нам потрібно з інгредієнтів?

Популярні новини зараз
Головне за 5 лютого: штраф українцям за одяг, майбутнє Горбунова та Осадчої, подорожчання тарифів Lifecell ПФУ може припинити нараховувати виплати деяким пенсіонерам на банківський рахунок: кому та з якої причини Доведеться платити понад 10 гривень за куб: українцям показали нові ціни на газ у лютому Військкомат ловить, як злочинців: українці вимагають заборонити видавати повістки на вулиці, у ТРЦ та магазинах
Показати ще

Для коржа:

• 300 г моркви;
• 3 яйця;
• 3 ст. л. соняшникової олії;
• 2 ч. л. солі;
• перець за смаком.

Для начинки:

• 200 г вершкового сиру;
• 4 зуб. часник;
• солі;
• зелень за смаком.

Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube
Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube

Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube
Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube

Спосіб приготування: натираємо моркву, трохи підсмажуємо. Збиваємо білок окремо від жовтків і отримуємо повітряну масу. Нарізаємо зелень змішує з вершковим сиром, туди ж натираємо часник. У тушковану моркву додаємо жовток, трохи солимо і перчимо - в цю масу додаємо наші збиті білки поступово.

Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube
Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube

Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube
Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube

Викладаємо на протвіне з пергаментом нашу масу і ставимо в духовку приблизно на 15 або 20 хвилин, все залежить від потужності духовки. Виходить красивий і ароматний корж.

Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube
Морквяний рулет від Руслани Писанки, скріншот: YouTube

Даємо йому охолонути, наносимо шар начинки, яку ми зробили з вершкового сиру і скручуємо в рулет. Зверху можна прикрасити гілками зелені, на розсуд кухаря. Можна подавати і радувати своїх гостей! Смачного.

Раніше повідомляли, Марічка Падалко насмажила так, що аж слинки потекли: і не тільки у чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко приготувала торт з "битого скла" для дуже ледачих господинь.

Знай.uа писав, 24 роки на самоті: Костянтин Грубич відшукав село з двома людьми-майже, як у Чорнобилі.