Цього разу для наших читачів з'явився відмінний рецепт смачного морквяного рулету, який покаже як правильно приготувати відома українська акторка Руслана Писанка. Виявляється, зараз ще триває "морквяний тиждень" і залишилося ще кілька цікавих способів зробити з багатого на вітаміни овоча чудові закуски.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Твій обід", який вже доступний в мережі YouTube.
Рецепт морквяного рулету від Руслани Писанки! Записуєте або можна зробити скріншот для своєї віртуальної книжечки з рецептами.
Що нам потрібно з інгредієнтів?
Для коржа:
• 300 г моркви;
• 3 яйця;
• 3 ст. л. соняшникової олії;
• 2 ч. л. солі;
• перець за смаком.
Для начинки:
• 200 г вершкового сиру;
• 4 зуб. часник;
• солі;
• зелень за смаком.
Спосіб приготування: натираємо моркву, трохи підсмажуємо. Збиваємо білок окремо від жовтків і отримуємо повітряну масу. Нарізаємо зелень змішує з вершковим сиром, туди ж натираємо часник. У тушковану моркву додаємо жовток, трохи солимо і перчимо - в цю масу додаємо наші збиті білки поступово.
Викладаємо на протвіне з пергаментом нашу масу і ставимо в духовку приблизно на 15 або 20 хвилин, все залежить від потужності духовки. Виходить красивий і ароматний корж.
Даємо йому охолонути, наносимо шар начинки, яку ми зробили з вершкового сиру і скручуємо в рулет. Зверху можна прикрасити гілками зелені, на розсуд кухаря. Можна подавати і радувати своїх гостей! Смачного.
Раніше повідомляли, Марічка Падалко насмажила так, що аж слинки потекли: і не тільки у чоловіка.
Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко приготувала торт з "битого скла" для дуже ледачих господинь.
Знай.uа писав, 24 роки на самоті: Костянтин Грубич відшукав село з двома людьми-майже, як у Чорнобилі.