Телеведуча Руслана Писанка приготувала неймовірно просту, але таку популярну моркву по-корейськи, а до неї запекла картоплю з маслом, сиром і спеціями. Цими рецептами вона поділилася в ефірі шоу "Твій день".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦі страви не тільки урізноманітнюють ваше меню, але і врятують від дефіциту вітамінів пізньої осені.
Морква по-корейськи
Для приготування моркви по-корейськи знадобляться морква і соняшникова олія, а також спеції за смаком. Руслана рекомендує взяти коріандр, мускатний горіх, паприку, гвоздику, часник, цукор, а також не забути про сіль і перець.
Натирати моркву потрібно на спеціальній тертці, яка дозволить подрібнити овоч в «локшину».
Спочатку блюдо посолити, потім додати цукор. Перемішувати краще руками, не поспішаючи і ніжно.
"Як робите масаж своєму чоловікові, так само зробіть морквині», - запропонувала ведуча.
Додати інші спеції, подрібнений часник і тепле рослинне масло. Дати настоятися кілька годин.
Печена картопля:
На вечерю це блюдо буде найкраще. Для печеної картоплі з сиром знадобляться:
- Картопля,
- Масло вершкове,
- Сир,
- Солі,
- Перець,
- Спеція.
Відварений до напівготовності картопля в шкірці розрізати навпіл, посолити, викласти на деко. Поверх нього покласти шматочками вершкове масло, посипати натертим сиром і поставити в духовку на 10-15 хвилин при 180 градусах.
За бажанням можна посипати його улюбленими травами.
Знай.uа нагадує: Чудодійна калина з медом впорається з будь-якими хворобами: готуємо вітамінну бомбу на зиму.Зараз ідеальний період для приготування заготовок на більш холодну пору.
Як раніше повідомляв Знай.uа: Євген Клопотенко придумав новий спосіб запікання яблук: потрібні тільки згущене молоко і сіль
Також Знай.uа писав: Плацинда, Мамалига і сармале: Костянтин Грубич розкрив секрети приготування традиційних бессарабських страв.