Телеведуча Руслана Писанка приготувала неймовірно просту, але таку популярну моркву по-корейськи, а до неї запекла картоплю з маслом, сиром і спеціями. Цими рецептами вона поділилася в ефірі шоу "Твій день".

Ці страви не тільки урізноманітнюють ваше меню, але і врятують від дефіциту вітамінів пізньої осені.

Морква по-корейськи

Для приготування моркви по-корейськи знадобляться морква і соняшникова олія, а також спеції за смаком. Руслана рекомендує взяти коріандр, мускатний горіх, паприку, гвоздику, часник, цукор, а також не забути про сіль і перець.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Натирати моркву потрібно на спеціальній тертці, яка дозволить подрібнити овоч в «локшину».

Спочатку блюдо посолити, потім додати цукор. Перемішувати краще руками, не поспішаючи і ніжно.

"Як робите масаж своєму чоловікові, так само зробіть морквині», - запропонувала ведуча.

Додати інші спеції, подрібнений часник і тепле рослинне масло. Дати настоятися кілька годин.

Печена картопля:

На вечерю це блюдо буде найкраще. Для печеної картоплі з сиром знадобляться:

  • Картопля,
  • Масло вершкове,
  • Сир,
  • Солі,
  • Перець,
  • Спеція.

Відварений до напівготовності картопля в шкірці розрізати навпіл, посолити, викласти на деко. Поверх нього покласти шматочками вершкове масло, посипати натертим сиром і поставити в духовку на 10-15 хвилин при 180 градусах.

За бажанням можна посипати його улюбленими травами.

Знай.uа нагадує: Чудодійна калина з медом впорається з будь-якими хворобами: готуємо вітамінну бомбу на зиму.Зараз ідеальний період для приготування заготовок на більш холодну пору.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Євген Клопотенко придумав новий спосіб запікання яблук: потрібні тільки згущене молоко і сіль

Також Знай.uа писав: Плацинда, Мамалига і сармале: Костянтин Грубич розкрив секрети приготування традиційних бессарабських страв.