Світлана Лобода запалила з красенем під марш Мендельсона: так і до весілля недалеко

Нещодавно Світлана Лобода презентувала своїм шанувальникам нову відеороботу на пісню Americano, Зараз на youtube її подивилися більше двох мільйонів разів. Зараз же співачка вирішила відкрити трохи закулісся зйомок цього кліпу і поділилася унікальними кадрами.

На кадрах можна побачити, як Світлана Лобода заходить в приміщення, де проходили зйомки і починає грати Весільний марш Мендельсона.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

Секретар РНБО Олексій Данилов відповів на пропозицію німців про біженців з Білорусі: "Візьміть по 2-3 собі додому"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На прес-конференції Секретар Ради безпеки і оборони України Олексій Данилов відповів на запитання журналіста щодо пропозиції експерта Бундестагу "тимчасово розмістити" біженців з Білорусі в Україні.

"У нас на засіданні РНБО це питання ми розглядали - це заява пана Шміда. У нас є пропозиція соціал-демократам у Німеччині взяти їх (біженців у Білорусі - ред.) собі додому по 2, по 3, по 5. Якщо мало місця, то в Бундестазі – у них там є кабінети. Нехай беруть їх до себе, і нехай вони там знаходяться. З якого переляку ми повинні брати їх до себе, якщо німці повинні про них піклуватися?", - заявив він.

Олексій Данілов, скріншот з відео
Олексій Данілов, скріншот з відео

Чоловік пустотливо поводив пальцями по сосках, але викликав огиду у "Холостячки" Злати Огнєвіч: "40 років дядькові"

Цього разу шанувальникам нагадали події останнього, восьмого випуску шоу, і розмістили кумедне відео за участю Злати і Олега Плахотнюка. У кадрі чоловік вирішив зробити сумнівний комплімент співачці і почав акцентувати увагу на її грудях, промовляючи: "Ой, що я бачу...". А після, Олег поводив пальцями по своїй грудній клітці, зачіпаючи соски, явно натякаючи на те, що у Злати вони були трохи видно.

Співачка спочатку подумала, що він помітив бруд на її короткому топі, але коли зрозуміла, в чому ж все таки справа, то була вкрай обурена і відреагувала на таке нахабство максимально негативно.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

В Україні рекордно підскочить ціна на сигарети: скільки курцям доведеться викласти за пачку

Стало відомо, що в Україні з січня 2022 року пачка сигарет подорожчає як мінімум на 8 гривень. Повідомляється, що це відбудеться через підвищення акцизу на 20%, що передбачено взятими Україною перед Євросоюзом зобов'язаннями. Мінімальна вартість пачки сигарет складе близько 50 гривень.

Зараз в Євросоюзі мінімальний акциз на 1000 сигарет становить не менше 90 євро. Поступово до цієї позначки дійде і Україна. Підвищення ціни на сигарети в Україні для ЄС дає можливість знизити рівень контрабанди, коли дешеві українські сигарети везуть в сусідні країни.

Цигарки
Цигарки
dtkt.ua

МОЗ спростувало 5 головних міфів карантину: штрафи, небезпечні гази і морквяний сік замість "ліків"

Спеціально для тих читачів, які вірять в "теорії змов" і небезпечні вишки 5G, з'явилися важливі відповіді на дуже серйозні питання. Так, українцям у Міністерства охорони здоров'я опублікували дайджест спростувань медичних міфів, який отримав назву "чистий мозок".

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби МОЗ у мережі Facebook.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео