У четвер, 11 листопада, українців чекає холодна і морозна погода. Стовпчики термометрів вдень не піднімуться вище +12 градусів, а вночі опустяться максимум до -5. В Укргідрометцентрі опадів не прогнозують, буде сонячно і часом похмуро.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +6 до +12 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до -5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +8 градусів, вночі – від -1 до -5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +4 до +9 градусів, а вночі – від -1 до -4.

У східних регіонах – вдень від +2 до +8, вночі – від -2 до -8. На півдні температура повітря - від +5 до +10 градусів вдень, нічна – до -4 градуси.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Погода на 11 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 11 листопада, фото Укргідрометцентр

"До низьких градусів приєднається поривчастий, часом сильний, явно некомфортний вітер - закутуйтесь щільніше!У Києві четвер передбачається сухим та холодним, вночі -1 -4 градуси, вдень підвищиться температура повітря до +6 +8 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Скріншот, Наталка Діденко
Скріншот, Наталка Діденко

Народний прогноз погоди на 11 листопада в Україні

Цього дня вшановується пам’ять преподобної Анастасії Римлянки і преподобного Аврамія самітника. Мисливці вірили: “Якщо вовки зграями бродять полями, то чекай великих бід: епідемій, голоду чи війни”. Якщо 11 листопада “небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде”.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною