У четвер, 11 листопада, українців чекає холодна і морозна погода. Стовпчики термометрів вдень не піднімуться вище +12 градусів, а вночі опустяться максимум до -5. В Укргідрометцентрі опадів не прогнозують, буде сонячно і часом похмуро.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +6 до +12 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до -5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +8 градусів, вночі – від -1 до -5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +4 до +9 градусів, а вночі – від -1 до -4.

У східних регіонах – вдень від +2 до +8, вночі – від -2 до -8. На півдні температура повітря - від +5 до +10 градусів вдень, нічна – до -4 градуси.

Популярні новини зараз
Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання Йдете по гриби — беріть гаманець: за які прогулянки нещадно штрафуватимуть Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років
Показати ще

Погода на 11 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 11 листопада, фото Укргідрометцентр

"До низьких градусів приєднається поривчастий, часом сильний, явно некомфортний вітер - закутуйтесь щільніше!У Києві четвер передбачається сухим та холодним, вночі -1 -4 градуси, вдень підвищиться температура повітря до +6 +8 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Скріншот, Наталка Діденко
Скріншот, Наталка Діденко

Народний прогноз погоди на 11 листопада в Україні

Цього дня вшановується пам’ять преподобної Анастасії Римлянки і преподобного Аврамія самітника. Мисливці вірили: “Якщо вовки зграями бродять полями, то чекай великих бід: епідемій, голоду чи війни”. Якщо 11 листопада “небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде”.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною