У популярному українському супермаркеті покупцям продали несвіжу рибу. При цьому працівники магазину заявили, що вона цілком свіжа.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний список".

Так, стало відомо, що в Харкові в супермаркеті "Клас", який розташований на проспекті Гагаріна, містяни придбали рибу. Але, по приходу додому виявилося, що вона непридатна до вживання.

Зіпсована риба, фото ТК "чорний список"
Зіпсована риба, фото ТК "чорний список"

Всередині риба стала навіть синюватого кольору. Однак, в супермаркеті "Клас" працівники запевнили, що турбуватися немає сенсу, адже це такий синій жир.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Супермаркет Клас на просп.Гагаріна, 178. Схоже, ця кефаль померла своєю смертю. Працівники магазину сказали, що це такий жир. Синьо, сіро-зеленого кольору.🤢 ",- сказано в повідомленні Телеграм-канал "Чорний список".

Скріншот допису
Скріншот допису

Користувачі мережі відразу ж почали коментувати, і деякі навіть відзначили, що таке може бути через те, що рибу кілька разів розморожували.

Зіпсована риба, фото ТК "чорний список"
Зіпсована риба, фото ТК "чорний список"

"Свіжак", "Ага, і м'ясо від кістки почало відходити, тому що риба жирна", "це за часту від того що кілька разів заморожували або паразити", " і правда! З кислотою якщо є, буде безпечно", - зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, що в українські супермаркети потрапив небезпечний сир: обійдемося без сирників. У магазини потрапив сир, який не відповідає нормі.

Також Знай післ, що продавці без докорів сумління продають українцям гнилу хурму: таку і задарма страшно взяти. Продавці на відомому одеському ринку ящиками продають зіпсовану і запліснявілу хурму, за дуже зниженими цінами

Також Знай повідомляв, що українці "заплачуть" восени в магазинах: подорожчає хліб, м'ясо, яйця і молоко. Розгін цінників вже почався.