Жителі України помітили на дорозі найпотужніший суперкар марки Ferrari. Цей дорогущий автомобіль застряг у заторах столиці України.

Відповідну фотографію оприлюднили на порталі " drive.luxury " в Instagram.

Стало відомо, що на території України з'явився найпотужніший автомобіль марки Ferrari - SF90 Stradale. Ferrari SF90 Stradale - один з найпотужніших гіперкарів на території України. Крім цього, такий автомобіль перший на території Східної Європи.

"1000 сильний гібридний гіперкар SF90 Stradale-страждає в пробках Києва🤣 Cayenne в супроводі😈 -📷: @lazexe Підписуйтесь: @drive.luxury", - підписаний знімок в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Неважко здогадатися, що цей гіперкар коштує шалених грошей. Але залишається дуже важливе питання щодо того, як він почувається на українських дорогах. На жаль, на це питання зможе відповісти тільки власник даного екземпляра.

Українці, які побачили цей автомобіль вирішили не мовчати і почали коментувати пост, який присвячений Ferrari SF90 Stradale.

Ferrari SF90 Stradale в Україні, фото: Facebook
Ferrari SF90 Stradale в Україні, фото: Facebook

"ядрен батон, знову піднімають ввп України)))) 0-200 veron bugati натягне", "ще скажіть що цьому власнику до 25 років, і тут постане питання, яким чином? Та взагалі яка різниця до скількох років, напевно чесний Шахтар, або справний платник податків", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, як поліцейські зупинили McLaren в Одесі.

Нагадаємо, що Toyota показали свій новий мікроавтобус.

Також портал "Znaj" писав, що у столиці України показали унікальну Ferrari.