У мережі показали універсальний автомобіль марки Toyota, який захопив українців. Цей мікроавтобус виглядає дуже зухвало, так як він неймовірних розмірів, а його салон просто закохує з першого погляду.

Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці "drive.luxury" в Instagtram.

Якщо звернути увагу на новенький Toyota Alphard, то можна подумати, що це справжній будинок на колесах. Його зовнішній вигляд захоплює, а якщо заглянути в салон, то так і хочеться «пірнути» в цю розкіш.

"Екзотичний для нашої країни Toyota Alphard з дуже зухвалою зовнішністю! Кому цікаво, автомобіль у продажу: 3.5 V6, 2021 рік, без пробігу, прайс 116900$ - пишіть @next_car_official подпис підписуйтесь: @drive.luxury", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українські користувачі, які спостерігають за всіма новинками, з особливим інтересом стежать за автомобілями такого характеру. Аудиторія, підписана на сторінку "drive.luxury" не пройшла повз такого поста і залишила чимало відгуків.

"Мерс V250 фарш коштує від 65-100, 19-20 рік", "Класний апарат, але ж це ціна Каєна", "ніколи не бачив ЛХ570 у вигляді буса", "Тачка на любителя", "вона того не варта", "крутий", - пишуть Коментарі користувачі соціальної мережі.

Комментарии на пост со страницы "drive.luxury" в Instagram
Комментарии на пост со страницы "drive.luxury" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українські поліцейські розповіли, завдяки чому знизився відсоток аварій на дорогах.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, за що можуть відібрати автомодель в українців.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі показали унікальний модифікований Запорожець.