У чверті українських заправках виявили фальсифікат. Про це повідомляє портал Твоя Машина.

Дослідження було проведено інститутом споживчих експертиз. Експерти досліджували бензин марки А-95. З'ясувалося, що чверть з відібраних зразків не відповідають ряду показників.

Зразки повинні відповідати наступним параметрам: октанове число, вміст сірки, вміст об'ємних частинок ароматичних вуглеводнів, вміст бензолу. Якщо хоча б один із зазначених параметрів не відповідає нормі, то такий бензин здатний пошкодити автомобіля.

Заправка, фото: скріншот з відео
Заправка, фото: скріншот з відео

Згідно з дослідженнями, найкраще справи йдуть з заправками WOG, ОККО, Prime, ZOG. А ось найгірше бензин А-95 в станціях БРСМ-Нафта, BrentOIL, MOTTO, Циклон (бочка). У останніх єксперта виявили паливо вкрай сумнівної якості, здатне пошкодити автомобіль.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знай.иа нагадує: "Євробляхи" їдуть додому: водіям назвали крайній термін розмитнення, суму штрафу і розмір пільг. Українських водіїв, які так чи інакше вже сидять за кермом своєї "ластівки" хоч і з номерами на європейській реєстрації, лякають, мовляв час "євроблях" закінчився і їх пора повертати в рідні краї.

Як раніше повідомляв Знай.иа: Додаток і портал" Дія " зупиняють: українцям радять не забути про сертифікат.Представники відомства повідомляють, що необхідні документи зокрема, COVID-сертифікат можна згенерувати завчасно.

Також Знай.иа писав: Сертифікат-фальсифікат: чиновники порахували, скільки підроблених документів про вакцинацію "гуляє" по Києву.