Українців попередили про нововведення в "Дії", кому варто приготуватися - "Ваші документи в..."

Ще в 4 банках можна не тільки підтвердити особу з паспортом в дії, але і поділитися цифровими копіями. Які банки приєдналися?

  • Таскомбанк
  • Глобус Банк
  • Кредит Дніпро
  • банк Восток

Також пояснили, що відтепер не потрібні будуть ксерокопії, папери та візити до Центрів обслуговування.

Додаток "Дія", фото Уніан
Додаток "Дія", фото Уніан

Погода 9 листопада зажене всіх українців додому: арктичний вітер і мокрий сніг

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У вівторок, 9 листопада, в країні очікується відчутне похолодання. За прогнозом, опади охоплять східні і південні області, а в північних місцями буде навіть мокрий сніг. Синоптики також попереджають про сильний вітер, арктичного походження.

"Завтра, у вівторок, нас пройдуть атмосферні фронти. Тому в південній частині, на південному сході та місцями локально, на Заході України, пройдуть дощі. За фронтами буде поширюватися холодне повітря арктичного походження", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Чоловік і дружина – не родичі? Мін'юст роз'яснює, між ким існують сімейні відносини

Звернувшись до суду, можна встановити факт родинних відносин, це робиться окремим судовим провадженням, а заяву заявник повинен подати до суду за місцем проживання. Зазначається, щодо чоловіка та дружина поняття родинних відносин Не застосовується, а якщо особу відсторонено від права на спадкування – заявником вона бути не може. Суд може встановити факт родинних відносин:

  • батьківство
  • материнство
  • визнання материнства
  • родинних відносин між поколіннями
  • та інші.

скриншот відео facebook.com/minjust.official
скриншот відео facebook.com/minjust.official

Злата Огнєвіч опинилася в "Жіночому кварталі" і заговорила про своє тіло: "Ти його господиня"

Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч показала відео з її новою піснею, присвяченою праву жінок самим розпоряджатися своїм тілом і життям. Прем'єра відбулася в проекті "Жіночий квартал" на телеканалі "1+1".

Дівчина опублікувала ролик, в якому вона співає в супроводі актрис з «жіночого кварталу».

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

"Отримайте купу...": марсохід NASA відправив свіжі знімки з червоної планети. Такого ніхто не очікував

Марсохід НАСА Perseverance тільки що відправив на Землю фотографії шаруватих гірських порід, що, на думку вчених, може стати великим проривом з точки зору життя на Марс. Perseverance, п'ятий MER НАСА, нещодавно сфотографував шаруваті породи, розташовані в кратері Джезеро, що, на думку експертів, може стати проривом з точки зору стійкого марсіанського життя.

Поділившись знімками минулого четверга (4 листопада), офіційний аккаунт perseverance в Twitter написав: "отримайте купу цих шарів! Я дістаю свій шліфувальний інструмент, щоб заглянути всередину. Такі шаруваті породи часто утворюються у воді і можуть містити підказки про те, на що була схожа їх середовище".

Марс
Марс