Нами розібрано ціле безліч ситуацій, пов'язаних з домашніми тваринами, включаючи і те, чому коти так сильно люблять валер'янку.

Ми розкривали інформацію про те, які відчуття відчувають пухнастики, коли ви берете їх з собою на літак; називали список корисних продуктів, на який варто звернути увагу, якщо зовсім недавно відбулася кастрація. І відповідали на питання, з'ясовуючи чотири причини, чому ж коти закопують корм, а не їдять його в деяких моментах.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

А зараз ми відповімо на питання - чи слід давати котикам траву, щоб відбувалося виведення шерсті з організму. Ветеринари категорично проти таких методів. Трава взагалі ніяк не допоможе для цього процесу, а ось спеціальні корми і добавки - легко.

При цьому вживання трави, яка ніби як пов'язує шерсть і сприяє її виведенню, може привести до відрижки, а воно, в свою чергу, провокує гастрит. І ще трава може просто пошкоджувати, різати стравохід, проходячи всередині.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

"А у мене кішки її ніколи не відригують, а просто із задоволенням їдять", "У природі кішки зазвичай просто катаються по травичці або по землі, таким чином позбавляючись від шерсті і линяючи", "Багаторазово помічала, що кішки на вулиці їдять травичку. Може це роблять тільки домашні вихованці?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, харчування кастрованого кота: що можна, а що ні в якому разі не можна давати пухнастику

Як повідомляв "Знай.ua", кіт Садового перетворився на антистрес для львів'ян - "Дивитися тричі на день після їжі"

Знай.ua писав, чому краще утриматися від миття котів: чим це загрожує і як не "угробити" життя пухнастика