Наші читачі чудово пам'ятають, що ми вже неодноразово повідомляли про проблеми українців з одним з найбільших державних банків в країні "ПриватБанк". Часто справи клієнтів доходять до дуже сумних наслідків і до таких, що просидіти без своїх особистих грошей пару днів - просто квіточки.

Бували такі випадки, що клієнти мимоволі підозрювали банк у співпраці з шахраями і торгівлі особистими даними, а ось буквально днями з українським військовим трапилася непередбачена ситація.

Справа в тому, що бійцю ЗСУ просто заблокували зарплатну картку і зажадали пояснити "походження" фінансів, які надходять на рахунок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua
Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я військовослужбовець. Нещодавно банк заблокував мою заробітну картку. Всі нарахування на мою карту надходять від військової частини в якій я перебуваю у фінансовому постачанні. Призначення всіх зарахувань зазначено. Під час спілкування з працівниками відділення ПриватБанку відповіли що потрібно підтвердити походження коштів і потрібна довідка про доходи за 2020-2021 роки. Питання - звідки йде дибілізм. Я щороку заповнюю декларацію, яку перевіряють відповідні органи. Всі кошти отримую тільки від держави. Чекаю на відповідь.", - пише клієнт.

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, клієнтам "ПриватБанку" не віддають гроші без смартфона, навіть паспорт не приймають: "Почали погрожувати...".

Як повідомляв Знай.uа, клієнтам ПриватБанку блокують картки, заплатити неможливо: "Вихідні без грошей".

Знай.uа писав, ПриватБанк припиняє роботу: українцям пояснили, що сталося.