Максим – мужній воїн, який дивлячись на приклад свого батька, відправився захищати державні кордони. Його історією ділиться Операція об'єднаних сил на офіційній сторінці facebook.

У 2015 році майбутній офіцер вступив у Національну академію сухопутних військ ім. П. Сагайдачного і одразу після закінчення навчання у складі бригади відправився боронити країну.

"Під час збройного нападу противника мій батько захищав нашу рідну країну, і після цього я вирішив стати на цей шлях. В 2015 році вирішив поступити в Національну академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, щоб стати офіцером", - розказує військовослужбовець.

Максим, скриншот facebook.com/pressjfo.news
Максим, скриншот facebook.com/pressjfo.news

З дитинства Максим і гадки не мав, що стане військовим, він грав у футбол та мріяв про професіональний спорт. Але доля розпорядилася по-іншому.

"Займався спортом, тоді ще футболом займався, хотів стати професіональним спортсменом, але так доля склалася, що я став військовим", - згадує Максим.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Побувавши на різних ділянках у зоні проведення ООС, хлопець згадує про свій перший бойовий досвід, та про те, що його одразу вразило на передовій: настрій побратимів та ставлення місцевих до українських військових.

«Зі своїм підрозділом обороняв у авдіївському напрямку. Перше що вразило – це хлопці, які не перший день обороняють Україну, їхній настрій, як населення відноситься до військових. На донецькому напрямку в, Авдіївці, я пам’ятаю, під обстрілом мінометним ми з хлопцями тоді відпочивали, дехто ніс бойове чергування, але противник не зволікав, та наніс підступного нападу до нас", - ділиться воїн

Максим, скриншот facebook.com/pressjfo.news
Максим, скриншот facebook.com/pressjfo.news

Максим мріє лиш про одне: «Моя мрія - це залишатись та боронити нашу рідну землю Україну для того, щоб збройний агресор не захопив дедалі наші землі»

Знай.ua нагадує: Електромонтер, який захищає кордони з 20 років:"Хотілося б відчути, що це таке – "гражданка"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Український герой згадав, як гільза врятувала його від загибелі: "Бачу порожнечу в очах"

Також Знай.ua писав: "За нашим бліндажем полювали": історія українця, який пішов на фронт у 18 і хоче лишитися до перемоги