93-тя бригада «Холодний Яр» у своєму facebook продовжує розповідати про своїх хоробрих воїнів, які перебувають у її лавах. Сьогодні мова йде про хлопця з позивним «Койот», який одразу після закінчення навчання отримав повістку на війну.

Зараз воїн – командир бойової машини, про свій позивний каже, що отримав його у 2015 році завдяки тому, що перш ніж щось зробити – спочатку думає і трошки обхитрує.

«З 2015-го року позивний, – пояснює боєць. – Я така людина, що перш ніж щось зробити, відразу думаю і трошки обхитрюю, от хлопці і дали такий позивний!», - каже "Койот".

Перед тим, як йти захищати державу, хлопець отримав професію електрика-високовольтника, на яку його спонукала дитяча травма: коли він був маленький то схопився за дроти під напругою.

"Знаєш, як я пішов вчитися на електрика? Я був маленький, і жив у бабусі в Одесі. І щось мене понесло вилізти на кришу. Я виліз, оце на криші «гусак», що від нього пітаніє іде до будинку. Я отак узяв за провода…. Мене з криші викинуло, на город… не знаю, я два часа був в «отключкє». А тепер пішов учиться дальше, і вивчився!" – з усмішкою розповів «Койот».

Військове обладнання, фото facebook.com/93OMBr
Військове обладнання, фото facebook.com/93OMBr

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найважчим на війні хлопець вважає - бачити легковажну молодь, яка підписує контракт у свої 18-19 років, та їде на війну "на розслабоні", як на курорт. Але грамотна комунікація з ними допомагає повернути людей у реальність.

"Спочатку ми з ними спілкуємося. Саме більше – це потрібне спілкування з людьми. Коли ти людину знаєш, її проблеми знаєш, тоді з нею легше працювати. Ти знаєш, що в цієї людини на думці уже. А так – то перший-другий обстріл, ти з ними знаходишся, і вони більш-менш починають до цього привикати", - говорить боєць

Військовий поділився, що хотів би повернутися у цивільне життя, адже в армію потрапив у 20 років, та не встиг побачити, що таке "гражданка".

Пост, facebook.com/93OMBr
Пост, facebook.com/93OMBr

Знай.ua нагадує: "За нашим бліндажем полювали": історія українця, який пішов на фронт у 18 і хоче лишитися до перемоги

Як раніше повідомляв Знай.ua: Український герой згадав, як гільза врятувала його від загибелі: "Бачу порожнечу в очах"

Також Знай.ua писав: Десантник ЗСУ поділився порадами, як швидко привести в порядок головний убір: згодиться цукор