З великої і вже доволі прохолодної Одеси прийшли тривожні новини. Тут в одному з супермаркетів відомої мережі АТБ стався неприємний інцидент. Повідомляється, що покупець біля каси вимагав отримати свою решту в паперовій формі, тобто в купюрі, а не монетами. На що отримав лише жорсткі дії охоронця.

Про це стало відомо завдяки короткому відеоролику, який опублікували в Telegram-каналі "Чорний список".

"В #АТБ на вул. Пушкінській покупець попросив, щоб йому дали решту паперовими грошима, а не монетами. Охоронці викинули чоловіка з магазину. #Одеса", - коротко повідомляють про інцидент автори публікації.

Одеське АТБ, скріншот: YouTube
Одеське АТБ, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити сам інцидент, звичайно, не від початку і до самого кінця, а саме сам конфлікт. Так, чоловік стояв біля каси і голосно, майже криком, вимагав, щоб йому видали решту не монетами, а папірцем. Зі слів покупця ясно, що він хотів отримати свої 20 гривень.

Однак це не сподобалося охоронцям магазину, і один із співробітників супермаркету, як можна зрозуміти по курточці, масці і синій сорочці, в один не прекрасний момент розпустив свої довгі руки, схопив покупця за шию і потягнув у бік виходу.

Раніше повідомляли, пляшкою по голові: натовп бешкетників влаштував лихі 90-ті в супермаркеті на очах у охоронців.

Як повідомляв Знай.uа, у Польщі банда агресорів накинулася на українця і закидала його пляшками: поліція просто пройшла повз.

Знай.uа писав, пенсіонера звільнили зі школи через дику працьовитість: прозвали "людожером" і залишили без копійки.