Стало відомо про те, що метеоритний дощ Тауриди, який став справжнім астрономічним явищем листопада, підійшов до свого піку. Фахівці відповіли на питання, Чого від цього очікувати.

Як відзначають експерти, протягом усього цього тижня, коли ви будете ходити на обличчі в нічний час доби, і раптом вам на очі попалася «падаюча зірка» жовтого, червоного, або ж оранжевого відтінку, то можете бути впевнені в тому, що це все таурідський метеорит.

Метеорит, фото: cubadebate
Метеорит, фото: cubadebate

Щорічний метеорний потік Таурид проявляється як годинник щороку з середини жовтня до середини листопада, але з 5 по 12 листопада буде найкращим часом для їх пошуку, коли вони досягнуть максимуму.

Особливість даного явища в тому, що даний дощ складається з двох потоків, які раніше були частиною Таурид. Але, потім вони відчепилися від основної групи, що призвело до такого ефекту, яке виглядає чудово з землі.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Метеоритний дощ, фото pxhere
Метеоритний дощ, фото pxhere

Люди при ясному небі налічували більше 20 метеорів за годину, але, цьому всьому може заважати Місяць, яка буде висвітлювати всю ніч.

Метеорит, скріншот: YouTube
Метеорит, скріншот: YouTube

Люди вірять, що в такі моменти можна загадати бажання, але, з цим потрібно визначитися заздалегідь, а ще краще і зовсім його записати кудись. Ні в якому разі не можна використовувати в ньому частку «не», так як тоді малоймовірно, що воно збудеться. Говоріть в майбутньому, ніби воно вже збулося, і тоді всі мрії втіляться в реальність. І за давньою традицією загадуємо задумане бажання.

Раніше повідомляли, щоб бути благополучними, потрібно обов'язково бути вдячними — - астролог Розалія Романова.

Як повідомляв Знай.uа, погода 4 листопада накриє Україну густим туманом: обережно, шторм.

Також, "найстійкіший" сніг пішов з легендарних гір Шотландії, як за помахом чарівної палички