Як відомо, екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков після відставки вирішив створити свою політичну партію, в назві якої обіграв своє прізвище. У мережі з'явився список тих, хто увійде в партію чоловіка.

Даний список опублікував особисто Дмитро Разумков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно там він сповіщає про всі речі, які стосуються політики в країні.

Пост Дмитра Разумкова, фото: скріншот
Пост Дмитра Разумкова, фото: скріншот

До його партії увійдуть близько 25 народних депутатів з різних фракцій, серед яких і "Батьківщина", і "Слуга народу", і просто безпартійні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У своєму повідомленні колишній спікер розкрив деякі подробиці його майбутньої команди.

"В останні три дні в засобах масової інформації з'явилося багато конспірології щодо створення в парламенті міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна політика". Будь-яка політика повинна бути відкритою і чесною і грунтуватися саме на цих принципах. Тому, щоб зняти будь - які маніпуляції, публікую лист про створення МФО і Перелік депутатів, що увійшли до складу об'єднання", - йдеться в пості на сторінці в Facebook.

Документ про створення партії, фото: Дмитро Разумков
Документ про створення партії, фото: Дмитро Разумков

Звернення про створення міжфракційного об'єднання знаходиться вже на розгляді у парламенту, і наступного тижня може бути офіційно оголошено про його створення.

Документ про створення партії, фото: Дмитро Разумков
Документ про створення партії, фото: Дмитро Разумков

Як можна побачити в списку, в основному туди увійдуть депутати з політичної сили "Слуга народу".

Список депутатів, фото: Дмитро Разумков
Список депутатів, фото: Дмитро Разумков

Нагадаємо, що новим головою парламенту став Руслан Стефанчук: 261 голос "за"

Раніше повідомляли, що Дмитро Разумков взяв зневірених "слуг народу" під своє крило: екс-спікер створив депутатське об'єднання "розумна політика"

Також, Разумков позбувся крісла спікера через хабар у кілька мільйонів від Вавриша і Богдана