Зараз ми спостерігаємо періодичне підвищення пенсійних виплат українцям протягом декількох разів за рік.

Поступово цифра стає все більшою і більшою, перевищуючи попередню десь на 200-400 гривень. Український уряд зараз нагадав про плани на пенсійні виплати. З 1 грудня 2021 року максимальний розмір пенсії зросте десь на 930 гривень. Ці зміни передбачені в бюджеті Пенсійного фонду України на 2021 рік.

Пенсіонер, скріншот: Youtube
Пенсіонер, скріншот: Youtube

Все через підвищення прожиткового мінімуму, який і збільшити розмір мінімальної та максимальної пенсії. У другому випадку збільшення соцвиплати відбудеться до 20270 гривень. Таку пенсію отримують мінімальна кількість українців, адже вони передбачені лише тим, хто має 35 років страхового стажу і зарплату вище середнього.

Решта громадян отримують близько 3 тисяч гривень на місяць.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Зовсім недавно глава Міністерства соціальної політики Марина Лазебна заявила, що на 2022 рік є цілий план з підвищення пенсій. У березні буде проведена індексація. За її словами, соціальні виплати для пенсіонерів не повинна знецінюватися, щоб підтримувати купівельну спроможність літніх громадян.

Нагадаємо, скрутили водія і зламали руку: маршрутник "відхопив" від поліцейських за відмову в перевірці карантинних вимог

Як повідомляв Знай.ua, чи має право вчитель вимагати включити камеру: рада школярам на дистанційному навчанні

Також Знай.ua писав, в Україні зросли суми аліментів, але за такі гроші дитину все одно не прогодуєш