ЗАЗ запланував нового кросовера Одеса. Про це повідомляє портал Today.ua.

Стверджується, що "Заз Одеса" побудують на базі китайського компактного кросовера Besturn T77, який з 2018 року випускає FAW Group.

Поки невідомо, наскільки сильно модель кросовера буде відрізнятися. Китайський варіант оснащений досить сучасним дизайном з великою решіткою радіатора і оптикою, двозонним клімат-контролем і інформаційно розважальною системою.

Незрозуміло, яким буде ДВИГУН У Одеси, однак у його "китайського родича" -1,5 л турбодвигун потужністю 160 к.с., який працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з роботом.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Офіційної інформації про автомобіль немає, проте чутки говорять про те, що Запорізький автозавод буде випускати нову модель в кінці 2022 року і коштувати він буде 550 тисяч гривень.

Пізніше у FAW спростували дану інформацію, на офіційному ресурсі вказавши, що компанія не має жодного відношення до вказаних моделей:

Нагадаємо, що компанія всесвітньо відомого винахідника і підприємця Ілона Маска Tesla може до 2022 року запустити виробництво нового електромобіля.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві помітили потужний суперкар. Автомобіль створений на базі Mercedes-Benz GL63 AMG (X166). Під його капотом розташований двигун V-8 twin-turbo об'ємом 5,5 літра і потужністю 700 кінських сил,.

Також Знай.иа писав на чому їздять депутати Ради-перед переглядом потрібно випити корвалол.Поки українці переживають жорсткий карантин і драконівські суми в комунальних платіжках так звані "слуги народу", парламентарії можуть похвалитися своїми елітними автомобілями.