У Дніпрі 5 листопада стався забавний випадок. Зазвичай вночі люди сплять вдома, але не цей мешканець житлового масиву «Тополь» у місті Дніпро.

За попередньою інформацію, чоловік того дня посварився з жінкою та пішов ночувати у своє авто, яке стояло біля багатоповерхівки. Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на прес-службу поліції.

Фото: телеграм-канал Днепр Оперативный
Фото: телеграм-канал Днепр Оперативный

Сон власника Chevrolet Lacetti перервав дивний шум. Побачивши, як з його з авто троє невідомих намагаються зняти колеса – він вийшов з автомобіля. Інструмент, який залишився на місці події говорить про те, що злодії не сподівалися побачити власника посеред ночі. План було провалено, і зловмисники швидко зникли.

Нагадаємо, що в вересні 2020 року було прийнят Закон, який посилює відповідальність за крадіжку авто і передбачає від 3 до 12 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Знай.ua нагадує: Відчуває машини на дотик і слух: віртуозний механік з вадами зору робить з авто те, що під силу не всім СТО

Як раніше повідомляв Знай.ua: Конфіскація "євроблях" і кримінальна справа на власників: хто може залишитися без авто і "свободи"

Також Знай.ua писав: Інструктори автошкіл в минулому? Українцям дозволили здавати на права онлайн