Кияни розповіли, що у столичних пунктах вакцинації немає довжелезних черг. Зокрема, це стосується пункту вакцинації в поліклініці на Маяковського.
Про це розповіли на сторінці "Troeshchina INSTA".
Так, киянка розповіла, що у п'ятницю, 5 листопада її чоловік вакцинувався другою дозою Pfizer. За словами жінки, попередньо він записався в поліклініці на Маяковського 32-а.

Вакцинація, фото "Troeshchina"
Вакцинація, фото "Troeshchina"

"Із спостережень - людей в поліклініці на Троєщині, де він записався, було досить мало. Ні про які кілометрові черги мова не йшла. Під нашим кабінетом сиділо шестеро - всі по запису. Пізніше підійшов 1 чоловік в живу чергу. Під сусідніми кабінетами щеплень людей по 12. Всього кабінетів ковідних щеплень у цій поліклініці 4", - розповіла вона.

Жінка розповіла, що її чоловіку до у кабінет вакцинації довелося зайти на 10 хвилин пізніше, адже перед ним там жінці стало зле. Виявилося, що вона сильно перехвилювалася.

Вакцинація, фото "Troeshchina"
Вакцинація, фото "Troeshchina"

"Поки чекали чергу, переглянула доступність запису на Хелсі - і за 1 хв. знайшла можливість ЗАПИСАТИСЯ на вакцинацію на цей же день (на сьогодні!!!) в нашому ж районі. Так що десь густо, а десь пусто. Тож кому актуально вакцинуватись - записуйтесь на сайті Хелсі https://helsi.me/lp/vaccination і щепіться. Всім здоров'я", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, невакцинованих українців позбавлять лікарняних виплат: антибіотики і вітаміни за свій рахунок. Фонд соцстрахування України поставив крапку на отриманні компенсації відстороненим від роботи громадянами