В Австрії відкрили пункт щеплення проти коронавірусу просто у борделі. Безплатно вакцинуватися тут можна щопонеділка, а на додачу отримати бонус.

Про це йдеться у сюжеті ТСН. Крім того, всім охочим вакцинуватися не доведеться сумувати у черзі, адже їх розважатимуть дівчата у костюмах медсестер.

Крім того, як бонус у борделі після вакцинації можна отримати ваучер у розмірі 40 євро на послуги самого дому розпусти.

Крім того, в австрійській армії службових собак почали тренувати шукати коронавірус. Очікується, що послугами собак будуть користуватися близько року.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Водночас саме навчання тварин такому незвичному, проте актуальному у теперішній час ремеслу триває понад пів року. Зазначається, що на службу до армії їх брати не планують, а тренування тривають у наукових цілях.

Нагадаємо, нардепи не зможуть потрапити в Раду без сертифікатів та експрес-тестів: відчують себе у шкурі простих українців. Верховна Рада Україні прийняла постанову згідно з якою, у зв'язку з карантином, змінюються правила допуску до парламенту

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ярослав Железняк з "Голосу" порівняв Кабмін з серіалом "Гра в кальмара": "Міністр 456 вибув". Народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк порівняв Кабінет міністрів України з популярним серіалом "Гра в кальмара"

Також "Знай.ua" писав, нардепам робитимуть безкоштовні ПЛР-тести на Covid-19 при вході у Раду, а з українців здеруть мінімум 650 грн. Народні депутати зможуть безплатно робити ПЛР-тести на COVID-19 у Верховній Раді України