Помер один з найвідоміших політиків з Донецька - Юхим Звягільський.

Відомо, що пішов з життя на 89-му році життя від ускладнень через коронавірус (COVID-19). Звягільський був багаторічним директором шахти ім. Засядько, а ще мером Донецька і виконуючим обов'язки прем'єр-міністра з 1993 по 1994 роки, а ще народним депутатом Верховної Ради України.

Єфім Звягільский: джерело: скріншот з YouTube
Єфім Звягільский: джерело: скріншот з YouTube

Якось у 2015 році вже ходили чутки, що Юхим Звягільський помер у головних катівнях терористів з так званої "ДНР", будучи колишнім членом "Партії регіонів".

Про те, що політик потрапив в одну з київських лікарень у важкому стані, повідомлялося зовсім недавно. Його відразу ж направили в реанімацію. Народний депутат Юхим Звягільський двічі відкривав перші засідання новообраної ВРУ, як найстаріший за віком - це було в 2012-му і 2014-му роках.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Єфім Звягільский: джерело: скріншот з YouTube
Єфім Звягільский: джерело: скріншот з YouTube

На парламентських виборах 2019 року Звягільський вже балотувався. Чоловік був двічі нагороджений українським орденом князя Ярослава Мудрого IV і V ступенів.

Нагадаємо, помер легендарний батько Даші Малахової, який керував "Театром на Подолі" і вчив Єфросиніну: "Як сумно і боляче...."

Як повідомляв "Знай.ua", помер Шмідт з серіалу" Бригада", який охороняв Сашу Білого. Дмитро Гуменецький має дивовижну біографію. Він, зокрема, є колишнім майором спецназу, а згодом прославився як актор у культовій сазі.

Знай.ua писав, пішов з життя легенда СРСР: за його порадою зверталися мільйони людей. Йосип Бронз був віце-президентом Спілки адвокатів України, Головою Ради адвокатів Одеської області, а також членом Президентської ради Всесвітнього клубу одеситів.