Національний банк України опублікував курс валют на неділю, 7 листопада.

Не встигли ми озирнутися, як пройшов перший листопадовий тиждень. Попереду залишилося зовсім небагато часу перед Новим Роком. Але зараз не варто зупинятися на думках про майбутнє. Поговоримо з приводу фінальних котирувань, виставлених НБУ на вихідні (суботу, неділю) і понеділок.

Американський долар продовжує повільні, але впевнені пересування все ближче до цілих 26 гривень. Ця валюта щодня змінюється, фіксується на вихідних і знову змінюється. На початку цього місяця вартість долара США перебувала на рівні — 26,2767 грн. А зараз вона опинилася на мінімальному рекордному рівні цього року. Валюта подешевшала до 26,19 грн за одну одиницю.

Головна європейська валюта, за прикладом американського долара, не затримується на місці і падає. Великі позиції більше не задовольняють євро, в жовтні ціна була - 30,5953 гривень за одну одиницю. А зараз-30,2848.

Польський злотий практично не змінюється, зміни мінімальні - по кілька копійок в один і інший бік. Зараз вартість становить - 6,5804 грн. А ось за десять російських рублів доведеться віддати - 3,6705 грн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Офіційні курси валют Нацбанку на 7 листопада встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на четвер):

100 доларів США - 2619 гривень (-8,67 грн).

100 євро - 3028,48 гривень (-7,98 грн).

Курс валют на 5 листопада, скріншот: НБУ
Курс валют на 5 листопада, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 6 листопада догола роздягне долар і євро перед зловтішною гривнею

Як повідомляв Знай.ua, 28 гривень за долар і шалене зростання інфляції? Українцям розповіли, чого очікувати вже цієї зими

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші