Вночі 5 листопада 2021 року, на проспекті Тракторобудівників, 77, у квартирі №480 сталося зґвалтування 27-річної дівчини.

За фактом події був оголошений розшук Національною поліцією, розшукують В'ячеслава Балясного-підозрюваного, який народився 1 червня 1963 року народження, зареєстрованого в цій же квартирі, де і стався злочин.

Нацполіція, скріншот: YouTube
Нацполіція, скріншот: YouTube

Сам він проживає в селі Городнє, Краснокутський район, Харківської області - на вулиці Лісовій, 3.

Правоохоронці заявляють, що чоловік худорлявої статури з сивим волоссям середньої довжини. Сам він зростом 180-185 сантиметрів і на момент злочину був одягнений в куртку синього кольору, носив світло-сині джинси і білі кросівки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Встановлено, що цей злочин скоїв Балясний В'ячеслав Олегович. Був одягнений в білі кросівки, капюшон з відвертаються вухами, куртку синього кольору. На поточний час його місцезнаходження невідоме. Начальник - полковник поліції Сергій Дводненко", - йдеться на аркуші-орієнтуванні.

Підозрюваний у зґвалтуванні, фото: Telegram
Підозрюваний у зґвалтуванні, фото: Telegram

"То дівчина в 16, то в 27 дівчинка. Не можу вловити", "Жертва згвалтування завжди права", "Як завжди цікаво але нічого не зрозуміло, конкретики немає", "Як жінка може опинитися в квартирі у незнайомого чоловіка?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, 13-річна дівчинка народила дитину від 17-річного хлопця: ледь встигли в пологовий будинок

Як повідомляв "Знай.ua", журналістка Анастасія Лугова, яку побили і намагалися зґвалтувати, отримала від "Укрзалізниці" 100 тисяч гривень: хотіла 500

Знай.ua писав, "Синій" пасажир влаштував дівчатам пекло в купе "Укрзалізниці": "Спіте голенькими?"