Telegram-канали "Чорний Список", "Народний Ревізор" і їм подібні в основному викладають різні фотографії і відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

За останні пару днів в одному з київських супермаркетів "Велмарт" помітили горобців, а в Одесі з місцевого "Сільпо" українцю прийшла гнила картопля.

Супермаркет, кадр з відео
Супермаркет, кадр з відео

А зараз в "Ашані", по вулиці Хотинська, 43, в місті Чернівці, покупці обімліли, коли знайшли в упаковці креветок якусь "гидоту", за їхніми словами. Вид у тварин дійсно не найприємніший, проте в коментарях користувачі відразу ж спробували заспокоїти українця, адже на знімках насправді - морські блохи, ракоподібні.

Морські блохи, фото: Telegram
Морські блохи, фото: Telegram

Морські блохи, фото: Telegram
Морські блохи, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше в одному з магазинів "Ашан", в тому ж місті, відобразили рибу, що впала на підлогу з прилавка.

"Упаковка-то порожня вже", "Чому відразу гидота?", "То жителі такого ж море / океану, що і ті креветки", "Морські блохи. Вони хороші", "вони живуть в морі разом з креветками, хтось не відсортував", "Тобто жерти морських тарганів-креветок - їм норм, а побачити морську блоху - це просто фу бе, так виходить?", - пишуть вони під публікацією.

Нагадаємо, українець замовив картоплю з доставкою з популярного супермаркету, а привезли гниль: "Зажрались"

Як повідомляв "Знай.ua", українець наткнувся на смугасту гусеницю в фаршированих перцях - ось-ось стане метеликом: "Смачного!"

Знай.ua писав, українці впарили скелетик тухлятини замість риби: місія - завоняти кухню