Президент України Володимир Зеленський частенько звертається до громадян через соціальну мережу Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйонів осіб.

Зараз він нагадав українцям, що 30 років тому Україна відновила незалежність і протягом тривалого часу після цього все ще залишалася залежною - від інтересів великої політики і великого бізнесу. Для людей, які перебували в цих двох групах, Україна виступала лише в образі "ресурсної бази", і тепер цьому прийшов кінець.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Україна була для них просто ресурсною базою. Державний бюджет-джерелом прибутку. А державний інтерес України-незнайомими, смішними словами. Сьогодні я підписав закон, який докорінно змінить це. Ми будуємо країну, де правила рівні для всіх. Де політики захищають інтереси понад 40 мільйонів громадян", - йдеться в публікації.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Йдеться про підписання закону "Про олігархів", за допомогою якого існування бізнесу тепер будуватиметься на сприянні державі.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Шикарний анекдот. Життєвий", "Кращий президент!❤", "Дякую за те, що порушили права Конституції", "Давно пора!", "Справжній президент! Улюблена рідна країна стане найкращою у світі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський похвалив поліцію, українці не витримали: "Це ви про Дубай?"

Як повідомляв "Знай.ua", Галина Третьякова відмовилася вибачатися за скандал зі смертю Антона Полякова: нічого не говорила

Знай.ua писав, Міністром оборони став Олексій Резніков: що про нього відомо