Telegram-канали "Чорний Список", "Народний Ревізор" і їм подібні в основному викладають різні фотографії і відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

У якийсь момент, в одному з київських супермаркетів "Велмарт", який розташовується на вулиці Березняківській, були помічені горобці. Відвідувачів магазину попередили, що вони можуть потрапити "під обстріл".

Супермаркет, кадр з відео
Супермаркет, кадр з відео

А зараз з неприємною ситуацією зіткнулися в Одесі. Українець замовив доставку з місцевого "Сільпо" по вулиці Перловій, 5. Коли товар привезли, він помітив у пакеті гнилу картоплю. На опублікованому знімку дійсно замечатлено кілька одиниць гнилої картоплі.

Гнила картопля, скріншот: Telegram
Гнила картопля, скріншот: Telegram

Гнила картопля, скріншот: Telegram
Гнила картопля, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"А для цього самим потрібно ходити в магазин. Інакше вони доставляють те, що в магазині бракують", "Робіть повернення картоплі", "Самі за картоплею пиз**йте або не ви**буйтесь", "Зажралися!"," І гнилу, і зелену. Жесть", "Гаряча лінія "Сільпо", гроші повернуть. Ніяких проблем не було з доставкою, але "людський фактор" ніхто не відміняв. Обов'язково телефонуйте і відстоюйте свої права", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ртуть перед носом: у камері схову супермаркету знайшли пакетик з рідкою смертю

Як повідомляв "Знай.ua", клієнт "Нової Пошти" отримав биті посилки кілька разів поспіль, вантажник розгубився: "Це не я, так прийшло"

Знай.ua писав, українці підсунули хліб з "гумовим" сюрпризом, і це не те, що ви подумали