У Міністерстві соціальної політики розповіли про субсидії. Хто може отримати право на виплати, а також Чи є ліміт на їх кількість.

Про це Міністр соціальної політики Марина Лазебна розповіла в ефірі Українського радіо, і пізніше пост з даною інформацією з'явився на сторінці самого міністерства в соціальній мережі Facebook.

Там чиновниця зазначила, що у них немає лімітів на кількість тих, хто буде отримувати субсидію: "У нас немає "лімітів на субсидіантів": якщо вам важко – звертайтеся до нас за допомогою".

Міністр відразу зазначила і заспокоїла українцем, що ніякої заборгованості із соціальної виплати немає, і бути не повинно. Вони старанно над цим працюють, і зараз вже на виплати житлових субсидій виділено 12 мільярдів гривень.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Марина Лазебна зазначила знову, що незважаючи на те, що існує непроста ситуація на ринку газу, призначені виплати отримають всі в строк. А якщо комунальні тарифи зростуть в ціні, тоді розмір субсидії збільшиться автоматично, тобто ні заяв, ні якихось інших документів не потрібно.

Для субсидіантів з 15 "червоних" зон, Києва, а також жителів регіонів, які тільки потрапляють в "червону» зону", автоматично буде збільшено на 50% норми вживання основних комунальних послуг при розрахунку субсидій.

Нагадаємо, зимові тарифи на газ, додаткові субсидії та соціальна допомога через "Дію"

Також, ресторан оштрафували через чиновників без covid-сертифікатів

Раніше повідомляли, що Нацполиция спіймала на гарячому ділків з виготовлення" липових "covid-сертифікатів: "накололи" українців на 3 мільйони