Українцям повідомили дуже корисну і важливу інформацію, яка стосується здоров'я. Член Національної асоціації дієтологів скористалася своїм досвідом і дала кілька корисних порад.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Сторінка»

Дієтолог і Нутриціолог Марина Макіша дала дуже цікаве інтерв'ю, в якому повідомила про те, що є продукти, що змінюють колір зубів. Вона дала кілька порад для того, щоб ваші зуби залишалися білими якомога довше.

Марина Макіша розповіла, що людські зуби починають темніти, коли з'являтися проблеми з емаллю.

зуби
зуби, Фото Shiny Diamond Pexels.com

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім цього, експерт поділилася тим, що на зубах дуже часто залишається наліт у вигляді різноманітних бактерій. Ці бактерії можуть зробити колір зубів темним, але після чищення зубів, колір стане знову світлим.

Потрібно підкреслити, що кетчуп – досить шкідливий продукт для людських зубів, так як в його склад входить оцет, цукор, томат і в деяких випадках навіть барвник. Експерт рекомендує готувати їжу з томатної пасти, а не з кетчупу.

В'ялені томати. Скріншот Youtube
В'ялені томати. Скріншот Youtube

Варто відзначити, що Марина Макіша приділила особливу увагу куркумі, яка дає вплив на фарбування зубів. Ця спеція має дуже хороший вплив на організм людини – зашита судин і уповільнення старіння. Лікар рекомендує не відмовлятися від куркуми, а їсти її з огірками, редискою або яблуком.

Куркума, фото: kp.ua
Куркума, фото: kp.ua

Дієтолог заявив і про те, що на забарвлення зубів сильно впливає соєвий соус. Кислоти, які містяться в соєвому соусі впливають на забарвлення людських зубів.

Також, Марина Макіша радить не частити з фруктовим льодом навіть в жарку погоду, так як різкий перепад температур дуже погано впливає на зубну емаль.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у Львові люди влаштували справжній дебош на секонд-хенді.

Нагадаємо, що українця знайшла в фісташках м'ясо.