Немічну пенсіонерку цинічно виперли з магазину: "Руками не чіпати"

Бабусю вигнали з магазину, кадр з відео
Бабусю вигнали з магазину, кадр з відео

Вкрай неприємний інцидент стався в одному з супермаркетів у Запорізькій області. Там пенсіонерку, поведінка якої не сподобалася клієнту, вигнали з магазину. Чоловік, який був клієнтом магазину, почав обурюватися, що бабуся торкається продуктів й взагалі перебуває в магазині.

Вова Дантес "помстився" Наді Дорофєєвій за весілля зі Скриптонітом і оцінив ніжки фанатки в міні-спідниці: "Дуже приємно..."

Фото зі сторінки Володимира Дантеса
Фото зі сторінки Володимира Дантеса

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще


Віддана і досить симпатична фанатка Дантеса вирішила зняти Тік-ток під його пісню "Сумні танці", яка є однією з найпопулярніших в його новому альбомі за 2021 рік. У кадрі молода дівчина привабливо рухає стегнами, широко посміхається і підспівує на камеру. Наряд вона вибрала вдалий - коротка асиметрична спідниця відмінно підкреслює стрункі ніжки.

Пенсіонерів у 2022 прирекли на бідність: Кабмін зібрався урізати мінімалку

фото: facebook Пенсійний кур’єр
фото: facebook Пенсійний кур’єр


Українців у 2022 році очікує зниження реального розміру мінімальної зарплати та пенсій. Дефіцит Пенсійного фонду досягне рекордної позначки. Кабмін Дениса Шмигаля попри обіцянки на значне підвищення соціальних стандартів не наважився. Очікується, що дефіцит Пенсійного фонду 2022-го досягне рекордної позначки 200,6 млрд грн.

Оля Полякова показала свою волохату подружку: "Дивіться, яка величезна"

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова прокаталася на катері зі своєю чотирилапою подружкою. Відповідне відео Оля Полякова виклала на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям з цікавістю спостерігають 2,4 мільйона читачів. Оля Полякова, закутавшись у теплий одяг, тримала на руках біленьку пухнасту собачку, періодично обіймаючи її.

Зірка "Сам вдома" Маколей Калкін покинув наркотики і став моделлю: на подіум вийшов з Джаредом Лето

Маколей Калкін, instagram.com/bbcnews
Маколей Калкін, instagram.com/bbcnews

У Лос-Анджелесі на Голлівудському бульварі пройшов показ Gucci Love Parade, в якому взяли участь не тільки професійні моделі, але і зірки екрану. Легенда різдвяної комедії "Сам вдома" Макалей Калкін нещодавно з'явився в "Американськвй історії жахів". А тепер він вийшов на подіум в гавайській сорочці, окулярах, піджаку і бежевих штанах з ременем Gucci.