Вкрай неприємний інцидент стався в одному з супермаркетів у Запорізькій області. Там пенсіонерку, поведінка якої не сподобалася клієнту, вигнали з магазину.

Відповідне відео згодом поширилося Мережею. Чоловік, який був клієнтом магазину, почав обурюватися, що бабуся торкається продуктів й взагалі перебуває в магазині.

У результаті невдоволений клієнт почав вимагати в охоронця, щоб той вигнав стареньку з магазину.

Бабусю вигнали з магазину, кадр з відео
Бабусю вигнали з магазину, кадр з відео

Бабусю вигнали з магазину, кадр з відео
Бабусю вигнали з магазину, кадр з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Руками не чіпати". У Запорізькій області мужик почав обурюватися тим, що бабуся чіпає продукти і взагалі перебуває в магазині. Він почав вимагати в охоронця, щоб він її вигнав з магазину.", - йдеться у повідомленні.

"Дай їй рукавички одноразові, що в магазині, і нехай далі пробує", "Можливо, він трохи переборщив, але чіпати всі продукти без упаковки руками теж не норм", "Блін, шкода бабулю ❤️😭", - відреагували у коментарях, засудивши поведінку чоловіка.

Коментарі, Телеграм
Коментарі, Телеграм

Коментарі, Телеграм
Коментарі, Телеграм

Нагадаємо, нардепи не зможуть потрапити в Раду без сертифікатів та експрес-тестів: відчують себе у шкурі простих українців. Верховна Рада Україні прийняла постанову згідно з якою, у зв'язку з карантином, змінюються правила допуску до парламенту

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ярослав Железняк з "Голосу" порівняв Кабмін з серіалом "Гра в кальмара": "Міністр 456 вибув". Народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк порівняв Кабінет міністрів України з популярним серіалом "Гра в кальмара"

Також "Знай.ua" писав, нардепам робитимуть безкоштовні ПЛР-тести на Covid-19 при вході у Раду, а з українців здеруть мінімум 650 грн. Народні депутати зможуть безплатно робити ПЛР-тести на COVID-19 у Верховній Раді України