Національний банк України опублікував курс валют на п'ятницю, 5 листопада.

Почався черговий осінній місяць. Жовтень пішов, йому на зміну прийшов листопад. НБУ визначився з фінальними котируваннями на останній будній день першого тижня. Зараз будемо розбиратися, що ж приготували простим українцям за зміни і чи хороші вони взагалі.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

Американський долар не стоїть на місці, щодня змінюючись і фіксуючись виключно на вихідних. В цей час ідеально планувати дії з будь-якої з валют, так як на це є кілька днів. На початку цього місяця вартість долара США перебувала на рівні — 26,2767 грн. У четвер ціна впала на три копійки, а зараз валюта подешевшала до 26,19 грн за одну одиницю. Поки що це найнижче значення за останні місяці.

Головна європейська валюта, за прикладом долара, вирішила не затримуватися на одному місці. Надмірно великі позиції це більше не про Євро, першого листопада євро коштував на 23 копійки дешевше, ніж у жовтні — 30,5953 гривень за одну одиницю. У четвер ціна Євро — 30,3646, у п'ятницю — 30,2848.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Польський злотий критично не змінюється. Четвертого листопада вартість була — 6,6165 грн, зараз — 6,5804. А ось за десять російських рублів доведеться віддати — 3,6705 грн.

Офіційні курси валют Нацбанку на 5 листопада встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на четвер):

100 доларів США - 2619 гривен (-8,67 грн).

100 євро - 3028,48 гривен (-7,98 грн).

Курс валют на 5 листопада, скріншот: НБУ
Курс валют на 5 листопада, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют на 4 листопада: гривня нарешті покаже гострі зубки і знищить долар і євро

Як повідомляв Знай.ua, 28 гривень за долар і шалене зростання інфляції? Українцям розповіли, чого очікувати вже цієї зими

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші