За минулий тиждень органи державної виконавчої служби стягнули на користь понад півтори тисячі громадян заборгованості із виплати заробітної плати. З початку року заборгованість погашено понад 38 тисячам працівників.

Про це повідомили у Міністерстві юстиції України.
Так, стало відомо, що завдяки органам ДВС працівникам по всій Україні продовжують повертати невиплачену раніше заробітну плату. Лише за минулий тиждень вдалося стягнули на користь 1 589 працівника 18,4 млн грн заборгованості із виплати заробітної плати.

зарплата, скріншот з відео
зарплата, скріншот з відео

Варто зазначити, що найбільшу суму – 2,9 млн грн – стягнуто органами державної виконавчої служби з Державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат". Кошти стягнуто з рахунків боржника на користь 367 працівників.

"Усього з початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 552,7 млн грн. Заборгованість з виплати зарплати повністю погашено 38 621 працівнику", - зазначили на фейсбук-сторінці Мін'юсту.

Нагадаємо, за 14 років українець заборгував майже півмільйона аліментів: попався під час перетину кордону. Українцю накрапав солідний борг за 14 років ухилення від сплати аліментів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай повідомляв, місцями сиділи без зарплати: українцям виплатили заборгованість на суму 9,1 млн грн. В Україні завдяки ДВС 271 працівник за минулий тиждень отримав невиплачену раніше заробітну плату.