Стало відомо про те, що дев'ятирічній дівчинці вдалося врятувати надихалися чадним газом. Вона подзвонила в службу порятунку, і все закінчилося благополучно.

Про це стало відомо завдяки західному порталу CNN.

Джейлін Барбоза Брандао була в ліжку 28 жовтня, як раптом почула, як її батько кричить, і побігла, щоб знайти його і маму, яка втратила свідомість. Як виявилося, вони надихалися чадним газом і не могли нічого вже зробити.

Інцидент стався в місті Броктон (штат Массачусетс).

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як виявилося, за кілька днів до цього в їхньому будинку пропала електрика, тому сім'я почала використовувати генератор, який встановлений в будинку, і були абсолютно впевнені, що він встановлений в безпечному місці, але, виявилося, що це далеко не так.

У момент тато і мама відчули себе вкрай погано, і чоловік лише встиг закричати, Що жінка втратила свідомість, і дівчинка це почув. Коли вона підійшла до батьків, то вони обидва вже лежали без свідомості.

Пощастило, що дівчинка виявилася кмітливою, взяла телефон батька, розблокувала через Face-ID, і подзвонила в службу порятунку.

"Я думала, що це просто головний біль, а потім 2-3 хвилини після цього нічого не відчувала", - сказала мати Брандао.

Виявилося, що будинок був заповнений чадним газом. Концентрація газу була потенційно смертельною. Мати дівчинки заявила, що дії дочки врятували їм життя. Його концентрація перевищувала норму в кілька разів.

На щастя, все закінчилося благополучно, і сім'я йде на поправку.

Нагадаємо, що Держспоживслужба врятувала дітей від небезпечних цукерок: шкідливі речовини перевищували норму

Раніше повідомляли, що мвона дивом врятувала доньку-підлітка від страшної смерті

Також, втец підняв на ноги їх з братом, виховує вже 23 роки: Історія Лесі, у якої в аварії загинула мама