Стало відомо про інцидент, який стався в салоні маршрутки Рівненської області. Водій вирішив не пускати в салон поліцейського, який хотів перевірити наявність сертифікатів вакцинації.

Відео інциденту опублікували в місцевому Instagram-співтоваристві "Rivne_1283"., і в мить воно розлетілося по всій мережі.

Вчинок водія викликав неоднозначну реакцію у людей, адже, одні вважають, що він зробив правильно, і тим самим відстояв свої права, а інші ж кажуть, що той безвідповідально ставиться до карантину, і нехтує безпекою людей.

Це був автобус, який їхав з Дубна до Луцька, і водій відмовився пускати в салон співробітників правоохоронних органів, які хотіли просто перевірити дотримання карантинних вимог. Область Знаходиться з кінця жовтня в червоній зоні, і тепер на транспорті можуть пересуватися тільки ті, хто вакцинований, або ж ті, у кого є негативний тест.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"На підставі чого хочете перевіряти? Я вам не дозволяю заходити і не хочу виходити", - зазначав водій.

На відповідь поліцейських про те, що це розпорядження уряду, водій почав говорити про те, що його такий склад не влаштовував. Чоловік вимагав назвати закон, де точно написано, що є таке правило.

У поліції були всі підстави перевірити транспорт, адже Рівненщина перебуває у" червоній " зоні та діють певні вимоги щодо перевезення пасажирів у громадському транспорті (наявність COVID-сертифікатів та масочний режим у пасажирів).

У підсумку у них не вдалося переконати водія, що це закон, і вони пішли, побажавши йому щасливої дороги. В органах на даний інцидент поки що ніяк не відреагували.

Нагадаємо, що у Києві пенсіонерка "прокляла" маршрутку, після чого та "розбулася" на ходу

Раніше повідомляли, що еу зюзю псих у тролейбусі помочився на дитину: переплутав з туалетом

Також, прозвір водій побив 17-річного хлопця за "подорож на три літери"