Харків'янка поскаржилася на фісташки, в яких виявили черв'яків. Відео опублікували в телеграм-порталі Народний Ревізор.

На українські магазини систематично скаржаться прості громадяни. Незалежно від міста, претензії ідентичні: недбалість персоналу, бруд і неуважність, а також таргани і мурахи. Продукція, яка реалізується на полицях українських маркетів також залишає бажати кращого.

3 листопада на телеграм-порталі Народний Ревізор опублікували два відеозаписи. На відео можна побачити, як жінка тримає в руках фісташки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На них можна побачити безліч черв'яків, які завелися в цьому продукті. До жінки підходить маленька дівчинка, на що вона відповідає: "їсти не можна".

"Нова закуска до пива. Фісташки з хробаками-відмінний спосіб збільшити кількість білка в раціоні. Правда, частина живності може розбігтися під час трапези", - повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Нагадаємо, українцям щедро впарюють пиріжки з тарганами: яблучка, вусики і противні лапки.Українець наочно показав непрошених "гостей" в одному з магазинів популярної місцевої торговельної мережі в місті Хмельницький.

Як повідомляв Знай.uа, маленькій дитині продали цукерку, прострочену на 2,5 роки: "Ригає далі, ніж бачить"

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "їм потрібно десь жити