Українська блогерка Катя Маямі (справжнє ім'я - Катерина Крилова), яка також відома як володарка титулу "Міс Рівненщина-2014", грубо висловилася на адресу жителів свого рідного міста.

Молода дівчина образила своїх земляків у випуску відомого українського шоу "Богиня шопінгу" на телеканалі ТЕТ. Форматом проекту є підбір одягу в магазинах і оцінювання остаточного образу.

Під час зйомок між двома учасницями стався конфлікт, який супроводжувався взаємними грубостями. Крилова заявила, що її суперниця схожа на тих дівчат, які зустрічаються з літніми одруженими чоловіками, а та відповіла, що швидше саме блогерка вибирає собі таких обранців. Катерина відповіла в досить грубій формі і заявила, що серед жителів в рідному місті немає "гідних" чоловіків.

"Так, у нас в Рівному живуть одні алкаші, наркомани і нищеброди", - сказала Крилова на відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що агресивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника: побила ногами на очах у дітей і втекла

Нагадаємо, що колишній Боржемської В'ячеслав Узєлков зі скандалом втік від інтимних питань: "Я не хочу, мене бісить ця Марина..."

Як повідомляв Знай.uа, українці вимагають заборонити росіянам в'їзд в країну - "Загроза нацбезпеці"

Також портал Знай.uа писав, що дівчина прийшла змінити імідж в салоні краси, але пішла з містером Біном у відображенні: "Боже мій"