Депутат від президентської партії "Слуга народу" не хоче вакцинуватися. Він заявляє, що готовий витрачати тисячі гривень на місяць на ПЛР-тести.

Про це народний обранець розповів в ефірі каналу "Україна 24".

Так, стало відомо, що депутат Юрій Камельчук замість вакцинації готовий щомісяця витрачати тисячі гривень на тести на COVID-19 заради роботи у Верховній Раді. Кармелюк запевнив, що готовий платити за один ПЛР-тест і 500, і 800 грн.

"В основному, йдеться не тільки про вакцину (для допуску до парламенту – Ред.), йдеться про сертифікат – або що ви перехворіли, або що ви вакциновані, або що ви маєте ПЛР-тест. Так само як і поїздки закордон - ПЛР-тест і все", – заявив політик.

Юрій Кармелюк, фото УНІАН
Юрій Кармелюк, фото УНІАН

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також депутат від "Слуги народу" розповів, що дуже легко підрахувати, скільки грошей на тести на коронавірус, йому знадобиться в місяць. Тільки на тести для роботи в парламенті протягом місяця йому доведеться витрачати мінімум 3 000 гривень. Але за його словами він готовий платити, щоб не вакцинуватися.

"Тут легко підрахувати: якщо, припустимо, ми будемо працювати через тиждень на пленарних засіданнях три тижні поспіль, то мінімум два сертифікати на тиждень. Якщо ми говоримо, що вони будуть коштувати від 500 гривень, то це 500 множимо на два, – це тисяча, тисячу помножити на три – це 3 000 мінімум на місяць. А якщо я хочу на довше – то це буде 4 000 в місяць. А якщо сертифікат коштуватиме 800 гривень, значить, відповідно це буде дорожче. Я готовий заплатити цю ціну", - зазначив Кармелюк.

Нагадавши, що сертифікат про одужання від коронавірусу буде доступний в "Дії": як отримати. З наступного тижня в Україні впроваджують сертифікат про одужання від коронавірусу.

Раніше Знай писав, що ресторан оштрафували через чиновників без covid-сертифікатів: "коли ти голова райради, закону можна не дотримуватися?

Також Знай повідомляв, що спіймана з підробленим сертифікатом Надія Савченко прийшла на мітинг проти щеплень: "потрібно боротися..."