Стало відомо про те, якою буде погода в Україні в четвер, 4 листопада. Синоптик Наталка Діденко розповіла, чого очікувати від цього вітряного дня.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої є. Регулярно там з'являються опис синоптичної ситуації не тільки в Україні, а й у світі.

Найсильніші пориви вітру в четвер очікуються з півдня і південного сходу, і від цього може постраждати північ, захід, а також центральні регіони країни.

Саме тому потрібно більш акуратно кілька днів підбирати місце для паркування вашого автомобіля, щоб не знайти сюрприз, коли повернетеся. Під красивими білбордами, або ж дахами, зупинятися також не варто, адже це може бути небезпечно для Вашого життя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Погода в Україні 4 листопада, фото: Facebook
Погода в Україні 4 листопада, фото: Facebook

Примітно, що незважаючи на сильний вітер, дощу не очікується, лише на околиці західних регіонів можуть пройти локальні опади.

Температура повітря в середньому очікується від 10 до 15 градусів тепла, а ось на півдні більш комфортно - +14+19.

Тепло протримається до п'ятниці, і вже з суботу має прийти чергове похолодання, і найімовірніше остаточне.

У Києві четвер, 4 листопада пройде без дощів, але з сильним вітром. При цьому, буде досить тепло - до 12-14 градусів тепла, а в п'ятницю і зовсім потеплішає до 16 градусів тепла.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

"А в суботу-неділю кияни знову відчують, як стовпчики термометрів опустяться на кілька градусів вниз – буде колюче різке прохолодне повітря. 8-го листопада знову стрибне тепло вгору, а 9-10 листопада похолодає істотно" - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що на Хелловін замість снігу потеплішає до +14? Синоптик Діденко обнадіяла прогнозом на вихідні

Раніше повідомляли, що дзачекай, морози і мокрий сніг: який прогноз на листопад залишив українцям народний синоптик Леонід Горбань

Також, писали якої погоди чекати українцям у новорічну ніч за прогнозами синоптиків