Невідома жінка в одному зі столичних супермаркетів натягувала медичну маску на мордочку свого маленького собаки.

У соцмережах розлетілося кумедне відео, на якому хазяйка дбайливо натягувала медичну маску на мордочку свого вихованця, намагаючись вберегти його від пандемії коронавірусу. Крім того, на короткому ролику собака породи йоркширський тер'єр сиділа в дитячій колясці і зовсім не намагалася втекти. Відео розмістили в Telegram-каналі "Kievmap".

Примітно, що у самої жінки маска була спущена на підборіддя, що є грубим порушенням під час посиленого карантину.

Скріншот з коментарів, telegram-канал
Скріншот з коментарів, telegram-канал

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот з коментарів, telegram-канал
Скріншот з коментарів, telegram-канал

Скріншот з коментарів, telegram-канал
Скріншот з коментарів, telegram-канал

Відомо, що італійські вчені протестували 540 собак і 277 кішок, чиї господарі заразилися коронавірусом, але тест ПЛР на наявність коронавірусу у всіх тварин був негативним, більш того, у 3,4 відсотка собак і 3,9 відсотка кішок вчені виявили антитіла проти коронавірусу.

Дослідження, проведені на досить великій кількості тварин, показують, що домашні тварини, зокрема, кішки і собаки, не можуть заразити своїх господарів коронавірусом, але цілком можуть самі від них заразитися.

Нагадаємо, що Григорій Решетник в люті через дистанційку старшого сина - другий рік вдома: "Неосвіченими легше керувати!"

Як повідомляв Знай.uа, ресторан оштрафували через чиновників без covid-сертифікатів: "Коли ти голова райради, закону можна не дотримуватися?

Також портал Знай.uа писав, що нардепи не зможуть потрапити в Раду без сертифікатів і експрес-тестів: відчують себе в шкурі простих українців