Представник партії "Удар" Віталія Кличка Віталій Чепинога на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів про кумедний і нахабний випадок, що стався в одному з київських ресторанів.
Як відомо, з понеділка, 1 листопада, на території української столиці діє "червоний" рівень епідемічної небезпеки, який забороняє роботу закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів, спортивних залів, басейнів та інших приміщень, якщо не всі працівники вакциновані.

Нові регіони готують до переходу в" червону " зону, фото з відкритих джерел
Нові регіони готують до переходу в" червону " зону, фото з відкритих джерел

"Один київський ресторан пропонує, враховуючи нові умови життя в "червоній зоні", експрес-тест на COVID-19 прямо в ресторані. Вартість - 150 гривень... По-божому... Гуманно...", - пише він у публікації.

Після цього Віталій вирішив пожартувати, що при вході в заклад, відвідувач відразу ж замовляє експрес-тест і 750 мілілітрів коньяку. А потім у нього з'являється можливість підсаджуватися до незнайомих жінок і пропонувати показати свій сертифікат.

Інформація про порушення, скріншот: Facebook
Інформація про порушення, скріншот: Facebook

"Якщо замовлено 750, то вже ніякий тест такої людини не зупинить...", "А в Нідерландах держава надає безкоштовні тести всім бажаючим. Капіталюги, шо з них взяти", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "здалися" і показали: копи влаштували облаву на пасажирів без COVID-сертифікатів

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві величезні черги на вакцинацію за день до локдауна: як в мавзолей

Знай.ua писав, виклик швидкої в Маріуполі став квестом на виживання: не беруть трубку по 40 хвилин або просто скидають