У середу, 3 листопада, дощ продовжить нещадно атакувати українців. Опади прогнозуються практично у всіх областях країни - місцями незначні, а десь досить пристойні. Але, жителі західних регіонів знову "витягли" щасливий квиток - протягом дня жодної краплі дощу, тільки сонце. Радує те, що температура повітря відчутно не знизиться і залишиться на комфортних показниках.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +10 до +13 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +3 до +7 градусів.

У центральних областях температура вдень від +10 до +13 градусів, вночі – від +5 до +8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +9 до +12 градусів, а вночі – від +5 до +7.

У східних регіонах-вдень від +10 до +14, вночі – від +5 до +9. На півдні температура повітря - від +14 до +17 градусів вдень, нічна – до +12 градусів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Погода на 3 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 3 листопада, фото Укргідрометцентр

"Дощі в Україні будуть й у середу. Періодичні, а в другій половині дня - зсунуться на Лівобережжя, відповідно, західна частина, Північ, значна частина Центру та південний захід звільняться від опадів і атмосферний тиск там підросте. Вітер завтра очікується поривчастим, бережіть горло та голову", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.